Deze meneer van anderhalf jaar oud is Marley.
Deze knul heeft een handicap aan zijn achterpoot. Ze hebben zijn achterpoot namelijk verbrijzeld en nooit de moeite genomen om naar de dierenarts te gaan.
Dus uit zichzelf geheeld, alleen zijn kansen in Portugal om een warme mand te vinden zijn nihil. En toen kwam Homelessdogs om het hoekje kijken en besloot om ook voor hem een gouden mandje te zoeken.

Deze knul is 63 cm hoog en ongeveer 20 kilo zwaar. We hebben zijn achterpoot laten nakijken en zijn heupgewricht maar die zijn tip top in orde, alleen zijn voet zelf is aangetast, waardoor zijn nagels ook vreemd groeien. Hier moet rekening mee gehouden worden om ze regelmatig te knippen.
Marley is nog een jonge hond die veel wil en kan leren, rekening houdend dat hij niet kilometers per dag kan wandelen of naast de fiets bijv. Maar een lekkere wandeling af en toe stelt hij wel op prijs, evenals de dagelijkse wandelingen. Hij doet er alles mee, rennen, lopen, springen ect. Hij is sociaal met andere honden en gek op mensen. Katten is onbekend maar kan eventueel getest worden.