Wij Werken Samen met…

HomelessDogs werkt samen met vier locaties in het buitenland. Deze locaties zijn net als HomelessDogs kleinschalig maar hebben grootse plannen. Wil je meer weten over de desbetreffende lokatie ga dan naar de bijbehorende *pagina op deze website.

SOS Algarve Animals*
Klein herplaatsingscentrum in Zuid portugal met als voornaamste doel het socialiseren en rehabiliteren van uitgezette huisdieren.

Stray Gang Rhodes*
Non-profit organisatie van een groep dierenliefhebber met één gezamelijk doel: Zo weinig mogelijk zwerfdieren op de straat. De dieren die niet op straat kunnen overleven worden opgevangen en zo mogelijk herplaatst in een gezin op het eiland zelf of in het buitenland.

Saint Animal Resort Portugal
Kleinschalig dierenhotel dat straathonden opvangt die zich niet staande kunnen houden op de straat totdat er voor deze honden zich een fosterplek of adoptant heeft aangediend.

Prolife Vet-vet
Dierenartsen kliniek in Roemenië onder leiding van een dierenarts met een hart voor zwerfdieren. In de kliniek worden zwerfdieren opgevangen die niet meer terug de straat op kunnen en geschikt zijn voor adoptie. Wanneer de dieren weer volledig gezond zijn, zet zij zich in voor het vinden van een nieuw permanent thuis.
Ook te vinden op: https://www.facebook.com/adapostcanin.calarasi?fref=ts

Vluchtbegeleider.nl
Wanneer een dier over de grenzen heen moet om een veilig, liefdevol thuis te bereiken bemiddelen zij in de vraag naar een beschikbare vluchtbegeleider om het dier tijdens deze vliegtuigreis te begeleiden.
website: www.vluchtbegeleider.nl
facebook: https://www.facebook.com/Vluchtbegeleider?fref=ts

Verhuisdieren
Wij werken samen met Stichting Verhuisdieren.nl.
Deze non-profit organisatie zet zich in om samen met onze Stichting een perfecte match te vinden voor een gezelschapsdier met hun toekomstige baasje.
website: Verhuisdieren.nl