Wie Wij Zijn

HomelessDogs is een jonge stichting die is opgericht in maart 2013. Ons bestuur heeft reeds jarenlang ervaring met het (her)plaatsen van buitenlandse honden en de ondersteuning van buitenlandse shelters.

Onze bestuursleden:

Jolanda Baneman (Oprichtster en voorzitter van HomelessDogs).
Jolanda heeft al jarenlang ervaring met het (her)plaatsen van honden in foster- en adoptiegezinnen. Om de honden te begeleiden naar hun thuis (vluchtbegeleider) of om shelters in het buitenland bij te staan met raad en daad, vliegt zij regelmatig naar de locaties waar HomelessDogs mee samenwerkt.

 

Stacey Busman (Oprichtster en Penningmeester).
Stacey is het administratieve wonder van de stichting. Zij verzorgt het overgrote deel van de administratie. Hiernaast is Stacey verantwoordelijk voor alle uitingen en het up to date houden van social media.

 

Onno van Wensen (Secretaris).
Onno is inmiddels trotse eigenaar van zijn derde buitenlandse hond. 15 jaar geleden kwam Iris als eerste buitenlandse hond in het gezin en vanaf dat moment was zijn hart geopend voor het “viervoeter -stray-wereldje”. Toen Homelessdogs op zijn pad kwam en de vraag neerlegde om de vacature van penningmeester te vervullen, twijfelde hij geen moment.